Keuken Montage

Veel kennis!

Verstand van elk detail.

Goed team

Betrokken met u en elkaar

IKEA Montage

Ruim 15 jaar ervaring!

Tel. 0622608243

Meer weten? Bel ons!

Keuken laten plaatsen door een vakman

Master Timmerwerken is dé specialist in keukenmontage voor regio Almere. Wij monteren alle soorten en maten keukens en zijn zeer goed bekend met IKEA keukens. Al ruim 15 jaar lopen wij mee met de ontwikkeling van IKEA keukensystemen. Het maakt niet uit welke keuken u heeft gekocht, bij ons kunt u doorgaans binnen een week terecht. Ook de aansluiting van gas, water en elektra en eventueel het tegel- en stucwerk in en rondom de keuken kunnen wij voor u regelen. In een mum van tijd staat u als chef-kok in uw nieuwe keuken. Woont u in regio Almere? Dan zijn wij hét adres voor keukenmontage!

keukenmontage-almere-8
keukenmontage-almere-3

IKEA keuken installeren

De montage van IKEA keuken verschilt qua inbouwapparatuur en accessoires duidelijk van andere merken en leveranciers. Laat daarom uw IKEA inbouwkeuken plaatsen door een bedrijf dat hier goed bekend mee is. IKEA keukenmontage behoeft specialisatie en dat kunnen wij garanderen. Het vereist nauwkeurigheid om een IKEA keuken te plaatsen, omdat de kastjes weinig stelmogelijkheden hebben – dit omdat er achter de kastjes van IKEA geen ruimte zit. Ook kost het monteren van een IKEA keuken meer tijd en moet er goed worden nagedacht over de aansluitpunten.

Bij ons bent u gegarandeerd van een perfecte montage van uw IKEA keuken!

Wilt u meer weten over onze keukenmontage of andere timmerwerken?

Neem dan gerust contact met ons op! Master Timmerwerken komt voor een vrijblijvende inventarisatie in onder meer regio Almere, Lelystad, Amsterdam en Harderwijk.

Master Timmerwerken © Alle rechten voorbehouden – Privacy verklaring